keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Im on a boat

Se on ohi! Psykologian kirjotukset on ohi!! Oi autuus. Niin kevyt fiilis ettei mitää järkee. En tiä miten meni eikä tällä hetkellä ihan hirveesti kiinnosta, eiköhän läpi kuitenkin. Perjantaina vielä englanti, mutta se on ihan pala kakkua vaa! Aijajajajai, iihhanaa!

Nyt isken kuitenkin parit kuvat viime viikon laivareissuilta, joita sattukin olee kaks. Ensin perheen kanssa Silja Europalla Tallinnaan ja sitte tädin ja serkun kanssa Gracelle seilaamaan. Iha lepposasti meni kumpiki reissu, Europalla oli kreisimenoo ja käytiin ihan maissakin asti semmosessa taidenäyttelyssä. Gracella sitte rentoiltiin. Tässä tunnelmia.
IMG_5757 IMG_5774 europa
lähössä maihin, samoilla silmillä ja hyvin fressinä - poikien kans käytäväjatkot, missä mun kenkä? - iihhana peilipose
IMG_5924 IMG_5950 IMG_6021 IMG_6048 IMG_6106
hyttipose
söpöliinit
söpöt matkalaiset!
grace
Tämmönen meno Gracella, tanssit menossa. Mekin käytiin tuolla pyörähtelemässä! - Mää ja mun tuulitukka - En ees juo valkkaria, mutta toi oli nii söpö!

Alotin kirjottaan tätä kolmelta päivällä ja kello on nyt 03:03... Keskittyminen huipussa vissiin. Empä mää tänään mitään tehny, lähinnä vaan söin ja sitte Ville tuli meille ja kokkailtiin ja katottiin CriminalMindsia ja Poliiseja. Tärkee päivä, juuri sitä mitä oon kaipaillu. Pelkkää rentoilua! Mutta nyt suuntaan unten maille, hejdå!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti