tiistai 28. elokuuta 2012

Rautatieaseman toisella puolen

Viikonloppu tosiaan vierähti aikalailla Tampereen rautatieaseman toisella puolen, nimittäin perjantaina Passionissa + Rumassa ja lauantaina Klubilla. Perjantai oli alkuun vähän sekava ja pääsin jo puolen yön aikoihin ekaa akertaa kotiin, mutta sitten kuului käsky taas Saskian suunnalta, että nyt lähetään pyörillä Rumaan. No me sitten mentiin! Siis mikä panostus pyöräillä yhteensä 10km bariin ja kotiin? Ja se on ihan hemmetin kätevää, kun ei trvii miettiä bussiaikatauluja tai maksaa taksista. Oli aika hauskaa, siellä oli jotain tuttujakin esim. Pince. Sitä oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!
insta
Lauantaina kävin päivällä lurauttamassa paris SingStar biisit Villellä ja illalla suuntasin sitten kohti Pirkkalaa ja Jusben huippukokkailuja. Haluan kanssa tommosen miehen joka tykkää kokata ja on siinä vielä ihan hempskatin hyvä! Kun oli lähdön aika, niin Pince oli kiva ja heitti meijän keskustaan. Oli ihan sairaan hauska ilta, kaikkee randomjuttuja tapahtu, hehee. Johbu tuli meille sitten vielä yöks ja oli kauheen hupaisaa. Jeejee kamut on best!
IMG_8198 IMG_8201 IMG_8220 IMG_8228 IMG_8232 best
Sunnuntaina käytiin Saskian kanssa syömässä mäkkärissä ja siitä suuntasinkin töihin. Loppuilta menikin miettiessä, että ranteet auki, huomenna on maanantai.... Mutta maanantaistakin selvittiin! Ylhäällä kollaasissa perjantaikuvia ja sitten myös vähän muuta hömpöttelyä, mm. katoin Timon&Bumba -sarjaa youtubesta ruotsiks ja söin ensimmäisen oman Ben&Jerry's jäätelön. Huomenna on luvassa jalkaallon koulujenväliset (=vapaapäivä), mikä on hyvin virkistävää! En meinaa nyt oikein meinaa jaksa tota koulua niinkun yhtään ollenkaan.... Tänäänkin piti mennä kirjastoon lukeen ruotsia, mutta nukahdin sohvalle ja heräsin siitä vasta kun kirjasto oli jo kiinni....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti