maanantai 17. syyskuuta 2012

Hejssan!

Täällä mää taas, hetkeen ei oo tullu mitään tänne jaariteltua. En nyt lähe kehitteleen mitään tekosyitä vaan suroaan asiaan. Nyt on lukuloma uujee, oon kaameen ilonen että tämmönen neron leimaus on jollekin aikanaan iskenyt, että myös syksyllä tarttee olla parin viikon lukuloma. Det passar bra! Viikonloppu meni aika rentoillessa, ensin oli koristreenit ja sieltä suuntasin suoraan Ilves-Tappara peliin. Hymy vähän hyyty siinä Tapparan kolmannen maalin kohdalla eikä sen jälkeen multa hymyä siinä pelissä nähtykään. Ei näin pojat! Myös CriminalMinds jäi ihan kaameeseen kohtaan ja en malta millään oottaa tän päivän jaksoo, voi kauhistus....


Lauantaina nukuin pitkään ja sitten suuntasin Sannin ja Teemun kanssa syömään ja vaihtamaan kuulumisia ja voi kun oli kiva nähä meijän junioria pitkästä aikaa! Käytiin Sohossa ja ite söin pekonihampurilasaterian, mikä oli kovin herkullinen! Siitä sitten tultiin Sannin kanssa meille vähän alotteleen ja pelleiiltiin Chatroulettessa, ja puolilta öin saatiin kyyti kaupunkiin. Suunnattiin Tivoliin kun ei muistettu koska oltais siellä viimeks käyty ja noh, nyt voi sitten pitää taas saman pitusen tauon siitä paikasta.
Kotona oltiin joskus puol4 pintaan, mutta nukkumaan en päässy ennen seittemää kun siinä oli pari muuttujaa... Sunnuntai menikin sit vaan kotona hölläillessä jumpsuitti päällä. En tainnu käydäkään ulkona ollenkaan. No mutta tommoset päivät on joskus ihan kivoja, varsinkin turhat sunnuntait voi tuhlata just noin. Söin kaikkee hyvää esim. uuniternimaitoo ja äitin tekemää omenapiirakkaa, nam! 
Jos ihan totta puhutaan niin tästä ruotsin lukemisesta ei oo tullu yhtään mitään. Tässkin just tällä hetkellä yritän kovasti lukee Hufvudstadsbladettia, mutta arvatkaa tuleeko tästä mitään. No ei. Saatiin kyllä prelit viime viikolla takasin ja sain siitä C, mik on mun tavote ruotsin kirjotuksista ja en ollu lukenu siihen yhtään, että ehkä nyt luotan siihen, että pienellä panostuksella saisin sen C myös ihan näistä true-kirjotuksista.... Jag hoppas!
Tulips nyt pitkät tarinoinnit. Meen nyt jännittään Crimppareita ja syömään vähn suklaata, hyvää alkanutta viikkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti