sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

House warming

IMG_2012 IMG_1964 IMG_1982 IMG_2048 IMG_2025 Eilen ilta vieähti tutulla tyttöporukalla Nooran uunituoreessa yksiössä. Teemana oli teinivuodet ennen täysi-ikäistymistä ja juomatajoilu sen mukainen. Pisangia, Vilmaa, GinLemonia, omppulikööriä ja mustikkashotteja. Ihan yhtä hiveen makusia mitä muisteltiinkin. Tuleva mestarikokki Jussi oli leipassu meille turkinpippurijuustokakun, mikä oli ihan törkeen hyvää! Alkuilta fiilisteltiin Nobolla ja kympin jälkeen suunnattiin keskustaan ja pitkästä aikaa Rumaan. Meininki siellä oli vähän pettymys, joten päätettiin vaihtaa Yo-talolle BigPopeille. Bemmillä ei ikääntynyt elimistö enää kestänyt menneiden vuosien juomia ja tuli huono olo, joten se hylkäs meijät ja lähti kotiin. Me vedettiin vielä Keskustorilla Vilmat huiviin ja lähettiin kreisibailaamaan. Meno oli hyvä ja apajat myös, omaan koukkuun ei kyllä tarttunu:D (En kestä tätä kalasanastoo... Pitäis varmaan thä niistä oma postaus joskus) Pitempäänkin ois vielä viihtyny, mutta mun piti ehtiä 3.40 bussiin, joten jätin Sasben ja Nobon reivaamaan ja lähin kotiin. Kotona vedin nuudelit nassuun ja rupesin koisii. Onnistunut ilta kaiken kaikkiaan. Kiitos ystävät, ootte parhaita!

P.S. Kattokaa tota yhtä kuvaa, missä mää ja Noora vierekkäin. Mulla oli sentään 12cm korot jalassa. Oonko monsteri vai Noora ihan kääpiö? Jäätävää. Mun lantio on sen kainalossa.

1 kommentti:

  1. Jee kommenntoin tänne:D ei juma luin varmaa tunnin sun juttui ja toi nuudeli ja kalajutut oioi vest:D tee niist postaus:Ddddt.possu ps.kesäää helsinkiiiii

    VastaaPoista