maanantai 22. huhtikuuta 2013

Maanantai

Tänään oon ollu aika tehokas. Lähin aamulla ysin jälkeen poliisilaitokselle viemään vartijakoulutustodistusta vartijakorttia varten. Ja tosiaan, oonko tästä ees maininnu, mutta ens viikolla suuntaan kohti Helsingin Kalliota! Siellä majailen sitten ainakin elokuun puoleen väliin asti. Tästä keväästä ja kesästä tulee ihan kreisi!
Poliisilaitokselta suuntasin Sokoksen salaattibaarin kautta kirjastoon panostamaan lukion viimeistä koetta varten, joka oli myöhemmin iltapäivällä. Matematiikkaa, hyi kamala. Nyt sormet ristissä toivon, että se meni läpi! Sitten alkais lukio oleen pulkassa. Voi hulluutta.
Kuulin myös surullisen uutisen. Rakas Elmo-kamu pääsi tänään koirien taivaaseen. Raihnainen höppänä:') Vaikka Elmo olikin Saskian koira, tuntu se melkein omalta. Iksu tulee pahalta haisevaa karvakamua. Äsken tulinkin Saskialta, katottiin viimenen Harry Potteri. Eilen katottiin se eka osa ja tänään jännättiin toinen, kaikki ihan täpinöissä! Vähän pelotti kävellä yksin kotiin, odotin vaan koska vihreä avada kedavra -loitsu sinkoaa jostain pusikosta. Selvisin kuitenkin hengissä.
Nyt väsyttää ihan hulluna. Huomenna aamulla suunnaks taas poliisilaitos, kun meen uunituoretta vartijakorttia noutamaan. Pitäis alottaa myös tän huoneen raivaus, eihhh.... Tätä tavaraa on vaan niin törkeen paljon ettei mitään järkee. Mutta ne on huomisen murheita, nyt unille!

ELMO <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti