torstai 3. tammikuuta 2013

NYE

Uusi vuosi vierähti tosiaan Helsingissä. Eka uv baarimeiningeissä, ihan helmee! Ensin oli kuitenkin vuorossa himokokkailut/laittautuminen/jäätävä vaatekriisi/välikuolema/himokuvailut/alottelu pidemmän kaavan kautta. Oltiin siis Johannalla Myllikässä, siellä jubailtiin ja pohdittiin lähinnä sitä, kuinka miehet on niin älyvapaata ja ajattelematonta sakkia. Todettiin myös, että toi seittemän tuntia on just sopiva aika tohon valmistautumiseen iltaa varten, ei meinaa tullu mitän kiirettä tai paniikkia, muttei aikaa myöskään jääny yli. 
ruoka Mulla tosiaan oli siis ihan jäätävä vaatekriisi. Olin ostanu Sannin painostuksella yhen "mekon" uuta vuotta varten, mutta lopulta totesin, että se oli ihan liian hävyttömän lyhyt ja vähän liikaa näky paljasta pintaa joka puolelta. Päädyin siis melko turvalliseen kauluspaita-sortsit-korkkarit yhdistelmään. Noi korkkarit ostin Kuopion Skounktenissa, 12cm lisäpituutta eli noilla hiihtelin 192cm pitusena, ihan riittävästi? Teemana oli Koipien yö, että vartta vaan näkyviin! Sinänsä siis sopi teemaan oikein passelisti.
  collegeEn osaa meikata ikinä mitenkään spessusti, nyt oon sentään oppinu käyttää vähn huulipunaa mikä on sekin mulle jo aika panostus. Ripsienpidennyksistä ei oo enää tietookaan, totesin ettei mulla oo varaa ylläpitää niitä, tai vaikka oliskin niin en tahdo käyttää mun kaikkia rahojani tollaseen ns. turhaan. Katotaan sitten yo-juhliin jos ottais seuraavan kerran. Jos niitä bailuja on ikinä syytä pitää...
  tytsyyyOltiin ostettu jo etukäteen VIP-liput Vanhalle YO-talolle ja sinne suunnattiinkin sitten jo hyvissä ajoin kymmeneltä. Jossain kohtaa myös Jassu ja Jiro liitty meijän seuraan. Jossain vaiheessa iltaa olin kovin varma, että mun jalat täytyis amputoida. Koskkarit oli tehneet tehtävänsä, jos nyt taas hetken aikaa psyis mielessä miks en käy koroilla baarissa. a) ne sattuu niin vitusti b) miesvalikoimasta karsiutuu 92%. Kun kello lähenteli puoltayötä ja screenillä minuutit hupeni, alko Jassu panikoimaan, että pakko löytää pusukaveri! Siinä sit vähän koitettiin kiikaroida, ja vaikka korkeella olinkin, niin ei silti silmään osnu ketään sopivaa. Osalla kävikin sitten vähän parempi flaksi, hehe. Nohh, jospa tästä vuodesta selvitään vaikka täm maaginen puolenyön pusu jäikin saamatta;)
bailuuu Vanhalla viihdyttiin ihan tappiin asti ja siit sitten suunnattiin bussille ja kohti Myllikää kaikki muut paitsi Jassu, joka lähti kotiin keräämään voimia seuraavan päivän treenejä varten. Ah mikä helpotus kun pääsi sisälle lämpimään, pois vesisateesta, kengt pois jalasta ja nuudelit porisemaan. Siinä vierähti paari tuntia rupatellessa ja nauttiessa pöydän antimista, nuudelikeitto on vaan niin hyvää! Siinä vaiheessa kun keskustelu käänty kemiaan ja fysiikkaan ja johonkin kiertovoiman lukiokursseihin, iskin kiinnostuskiikarit päähäni ja painuin nukkumaan. Uusia kamuja ja kaikin puolin mukava ilta, päästiin pyörähtää bäkkärilläkin ja mitä kaikkee! Saa nähä näkeekö mua ja Santsua ens kesänä sitten SummerHeateilla lavatanssijoina;) Meillä on niin mielettömän muuvit.... Nyt vuorossa siivous ja laukun pakkaus, huomenna suuntana Salo. Heippa!

1 kommentti: