torstai 24. tammikuuta 2013

Viime päiviä

PicMonkey Collage3
Mää tässä vaa moi // matikan tunnin aikaansaannos, GO KAPA! // yhteystilaus YO-lakit tuli, iiiks! Kokeilin että se mahtuu päähän, onko muhun nyt langetettu joku kirous? Huonoa karmaa? Jos on, niin kertokaa, etten sit turhaa lue noihin yo-kokeisiin jos kuitenkin menee penkin alle

PicMonkey Collage4
ihana ihana ihana Ed Sheeran // "tässä mää sängyllä, ei mulla muuta" // Elmo ottaa lunkisti

PicMonkey Collage5
fiilistelin meijän pihavaloja ja jäälyhtyjä// kuviksen työ, kirahvilla kumisaappaat ja turkoosit täplät, nokkahuilulinnut liihottaa yläilmoissa // köyhä päivällinen viime viikolta, kun laiskotti, enkä jaksanu perata enempää kalaa

PicMonkey Collage6
naapurin tytön 7v. paardit // tarviin ihan kaks säästölipasta kun oon niin himosäästäjä // "tässä mää kuvailen taas itteni oho kappas Stella siellä takana hihi"

PicMonkey Collage7
vaihtarivuoden fiilistelyä, laitan kuvia albumiin (ihan hyvä aika jo laittaa, siitä on kuitenkin kohta kaks vuotta kun tulin takas) // tossa tosiaan muutama hassu odottaa albumiin pääsyä... // innostuin kuvien siivittämänä kirjottaa kirjeen mun maailman parhaalle host veljelle!

Rupee tääkin viikko oleen paketissa ja koulupäivät hupenee. Tänään meni preli ihan lepposissa merkeissä, oli hyvät evästykset ja runosuoni kukki tavalliseen tapaan. Viikonlopulle ei suuria suunnitelmia. Lauantaina tytöillä on sarjapelit ja sunnuntaina koko kööri tulee meille vähän pelaileen ja syömään kaikkee hyvää. Saa nähä, jos sitä keksis jotain muutakin touhua, vaikka kyllä noissa koulujutuissa ois sitä tekemistä ihan kylliks... Bonne nuit mes amis!

3 kommenttia:

  1. Jjejejeeee vähä kivsu tää xd

    VastaaPoista
  2. voi kiiitos! kiva kun tykkäät:) ja vielä kivempi että kerrot sen! vähän kommentteja just kaipailen:)

    VastaaPoista