perjantai 12. lokakuuta 2012

Perjantai

IMG_8266
Tässä näitä kuvia mun ja Santsun pikaphotoshooteista tuolla lenkkipolulla. Näytettiin varmaan just siltä, että ollaan menossa lenkkeilee. Päällä aika perussettiä, en oo kyllä tota salmiakkineuletta käyttä himopitkään aikaan. Se ei kovinkaan imartele kehoni muotoja, mutta kiva se on silti. Veikkaisin, että joku 4 vuotta sitten ostettu H&M. Noi farkut on mun lempparit, KappAhlista, ihan parhaat. Kengät Skopunkten, törkeen mukavat jalassa, pystyisin kävelee noilla kuin paljon vaan, eikä tuntuis missää. Enintään alkaa huimaamaan siellä korkeuksissa. Takki on kans H&M viime syksyltä ja tykkään. Jeejee, kivaa. Noilla vetelin tänään koulussa, paitsi että jalassa oli saappaat kun sitä vettä taas tuli hyvin yllättäen.
 
En oo tänään koulun jälkeen tehny mitään muuta kun syöny lohta ja pusuja, nauttinut mieskomeudesta tv- ja tietokoneruudun välityksellä ja toiminut taxi-kuskina siskolle ja Sannille. Koitin ihan epätoivosena soitella kaikille kamuille, mutta vähän heikolla menestyksellä. Saa nähä, jos tässä vielä jotain touhuttavaa keksis. Ne kuvat odottas edelleen albumiin laittajaansa....
IMG_8319

Huomenna on taas meijän tytöillä peli eli tie vie Tesomalle kahen maissa. Muita suunnitelmia ei sitten tälle viikonlopulle ookaan. Täytyis kyllä ihan oikeesti hoitaa noi rästissä olevt koulujutut pois alta, että pääsis stressamaan seuraavista. Eh. Nyt toivottelen kaikille oikein hyvät viikonloput, pitäkää kivaa!
kabaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti