torstai 19. heinäkuuta 2012

Happening

Nyt on kaikkee tässä ollu, niin en oo ehtiny aikasemmin tällä viikolla kirjotteleen, mutta nyt sitten vähän tiivistettynä näistä viimepäivistä juttua. Tosiaan täällä meillä on ollu vähän normaalia enemmän ihmisiä pyörimässä. Ensin serkkuja ja sitten Johanna jäi meille vielä muiden lähdettyä ja Jassu liittyi seurueeseen. Lauantaina oltiin tosiaa siellä Särkässä ja illalla lähettiin vähän katsastamaan yöelämää ja mentiin YO-talolle BigPoppiin. Homma sytty vähän hitaasti, mutta kyllähän siellä lopujen lopuks sitä porukkaa sit oli aika kiitettävästi.
IMG_8057 IMG_8041 IMG_8024
Sunnuntai vaan lagailtiin, en muista että oltais tehty oikein mitään. Maanantaina oltiin ensin Mirkkua moikkaamassa syömisten merkeissä ja illalla näin vielä Villeä. Siinä se päiä sitten menikin. Tiistain ohjelma oli kolmevaiheinen 1. pullojen palautus 2. bananasplittien teko ja 3. sikatiistai. Rento päivä siis! Käytin mun sisäistä luovuutta noissa jätskiannoksissa ja selostin niitten tekoo niinkun paraskin tv-kokki. Kyllä mää vielä joskus saan sen oman ohjelman, hah!
IMG_4737 IMG_4758IMG_4788 Illalla sit aloteltiin meillä kolmestaan TrivialPursuit -juomapelin merkeissä. Ainakin tuli juotua kun ei me mitään tiedetty suosittelen muillekin vähän vähemmän sivistyneille! Joskakin tuli meijän kanssa pelaamaan vaikka tyyppi olikin vesilinjalla kello7 aamuherätyksen sanelemana. Joska oli hirveen kiva ja heitti meijät keskustaan. Fat Ladyssä oli tosi paljon porukkaa ja ihan törkeesti tuttuja. ihin vaan käänty niin joku oli, ketä piti moikata ja vaihtaa pari sanaa. Josain vaiheessa alko melkein ahdistaa se tuttujen kasvojen määrä, hah. En halua nyt mitenkään tarttua tähän ikäkysymykseen ja päivitellä miten oon niin paljon vanhempi kun vuotta nuoremmat -94 syntyneet, mutta siis se on jotenkin vaan tosi hassua, kun niitä näkee nykyään niin paljon baarissa. -94 ikäluokka vallottaa! Kun oli aikasemmin niin tottunu, että ite kuulu niihin nuorimpiin, mutta eipä oo niin enää. Näin ne ajat muuttuvat (lol).
IMG_4800 IMG_4844 Tänään sitten Helsinki-Vantaa vahvistukset lähti kotia kohti ja mulla on tää loppupäivä ollu vähän tunnerikasta, ei välttämättä mitenkään hyvällä. Ihan kohta lähtään äitin kanssa käymään Kuopiossa mummilla ja ukilla. Tää on tällänen super pikavisiitti sillä tullaan huomenna jo takas Tampereelle. Käydään vaan hakemassa mun pikkusisko ja meijän koira sieltä takas kotiin. Ihan kiva lähtee, niin saa vähän muuta ajateltavaa nyt.
Tämmönen kilometripostaus tälläkertaa, hyvää loppuviikkoa minun tuhatpäiselle lukijakunnalleni!
Katri

//edit: Kirjotin tän postauksen tosiaan eilen ennen kun oltiin lähössä ja kun olin lataamassa kuvia niin tuli ilmotus, että nyt on lähtö ja en ehtiny julkasta tätä postausta. Että tässä tää nyt siten olis! Kuopiosta ollaan kotiuduttu ja kädet haisee ihan kalalta, huomenna näätte, että miks. Äsken Sanni kävi täällä ja suunniteltiin Helsinki viikonloppua johon sisältyy myös mm. päiväristeily Tallinnaan. Can't wait, siitä tulee huisiii hihi!

//edit2: Niin tosiaan, ne kuvat... tässä näin!

1 kommentti:

  1. aivan ihanaaaa oli lukeee tästt kaikkee hömmmppää! jihuu oott nii huippu <3

    VastaaPoista