keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ruma

Takaisin nettiyhteyksien äärellä! Tulin jo tänään Tampereelle kun sain sopivasti kyydin serkuilta ja Helsinkiin suunnataankin Sannin kanssa jo huomenna sen jälkeen, kun toi raskaan työn raataja vapautuu työvelvoitteistaan siin kolmen jälkeen. Siitä tulee huisi reissu! Bma ei oo pysyny pikkupäntseissään tässä viimeseen pariin viikkoon kun se on odottanu tätä meijän minilomaa niin innoissaan. On kyllä ihan superia lähtee. Vaikka matkakohde onkin vaan muutaman tunnin päässä, niin silti hirmu virkistävää! Ja tän kesänä en ookaan tainnu kunnolla keretä käymään Helsingissä eli nyt on siis jo korkea aika.
Mutta niin, se yksi ilta Rumassa.... Olin ite kuskina, mutta tylsää ei kerenny olla hetkeekään. Voi pyhä sylvi mitä sattumia, juttuja ja tyyppejä olikaan ilta täynnä. Tätä on ihan turha lähtee tarkemmin avaamaan, sillä näitä hommia ei kovin moni tajuais. Ensin oltiin Sasbulla ottaa kuvia, tekemässä laatu mukanasleipiä ja noi vähän alotteli jallushoteilla x3 (katso kuvamateriaali) Nojoo, jospa tästä nää kuvaa sitten!

bems elmoooo IMG_5230 jallu IMG_5332 IMG_5334 Joopajoo.... Huomenna jos jossain välissä pakkaamisiltani kerkeen, niin tuun laittaa pari kuvaa meijän mökkeilyistä. Ongintaa, veneilyä, lagausta, lettujen paistoa, aurinkoa jnejne. Jos ei aikaa semmosiin mökkihöpöttelyihin kuitenkaan likene, niin palataan sitten sunnuntai-iltana. Me aijotaan pitää ihan superhauska viikonloppu, joten parempi ois teidänkin! Heipsu, hihii

ps. tykkäsin hirveesti tosta mun lettikampauksesta, mitäs te siihen sanotte?

1 kommentti:

  1. tykkääännn hirveesttii!!! mäki haluisin osaa tehä tolleee!! :P

    VastaaPoista