maanantai 30. heinäkuuta 2012

Helsinki-Tallinna miniloma

Helsinki viikonlopulta tais jäädä vähän univelkoja, heräsin klo 15:36! En kyllä eilen untakaan saanu ihan turhan aikasin, oli meinaa niiin kreisi ukkosmyrsky täällä Tampereella viime yönä että morjes. Sähkötkin meni hetkeks ja näytti siltä että meijän pihan puut lähtee kohta juurineen lentoon. Mutta takaisin asiaan, eli meijän Helsingin ja Tallinnan reisuun. Oli ihan tositosi kivaa kyllä! Torstaina lähettiin Sannin töiden jälkeen kohti Helsinkiä. Siinä illalla tehtiin sitten vielä pikavisiitti Linnanmäelle, kun Sanni sai pari ilmasta ranneketta, koska on Särkänniemessä töissä. Käytiin siinä parit laitteet läpi ja sitten suunnattiin Hesen kautta terassille yhen uuden kamun kanssa. Illan hämärtyessä otettiin paikallisjuna Malmille meijän majapaikkaan.
IMG_8114 IMG_8148 IMG_8116
Perjantai aamu valkeni aurinkoisena ja kun kasin aikaan lähettiin käpötteleen junalle ja siitä bussilla kohti Länsiterminaalia niin asteita oli siinä vaiheessa jo varmaan se 20'C. Meillä osuu kyllä meijän reissulla ilmat ihan nappiin! En tajua, miten ei oo oikeestaan koskaan satanu, kun ollaan oltu jossain festareilla tai Helsingissä tms. Mutta emme valita. Tallink Shuttlella pari tuntia aurinkoo kannella (+yritettiin ottaa kuvia mutta tuli vähän häiritsi, ks. kuvat) ja oltiinkin jo Tallinnassa. Siellä vähän yritettiin shoppailla suht heikolla menestyksellä, käytiin käppäilemässä ja syömässä vanhassa kaupungissa, ja lopuks suunnattiin sitten vielä Superalkoon. Pari tuntia laivalla koomausta ja sitten taas Helsingissä. Voi miten kätevää.
kansikuvailut IMG_6290 IMG_6346 IMG_6341 IMG_6355 IMG_6376
Käytiin siitä heittämässä kamat yhelle Hannalle joka ystävällisesti suostui majottamaan meijän tavarat siks yöks. Niitä olis ollu vähän ikävä kannella mukana tuolla Helsingin yössä. Suunnattiin Vanhalle ylioppilastalolle SummerHeattiin, kun joltain oltiin siitä kuultu. Siellä oli aika nuorta porukkaa, mutta paikkana se oli ihan tosi kiva ja soi hyvää musiikkia. Siellä me sitten kreisibailattiin ihan raivolla ja nautittiin ajastamme bigcityssä. Tommoset illat on ihan priimaa! Oli ihan sairaan kuuma ja hiki vaan valu, mutta me emme välitä, vaan tanssi jatkuu. Ah, uusiks. (kuvia ei oo kun kamera jäi matkasta ja sannin kännykkäkuvat ei oo löytäny viä mun koneelle asti)

Lauantaina nukuttiin sitten vähän pitempään ja hyvä että pääsin sägystä ylös, oli jalat meinaa hieman kipeet. Perjantaiset kävelyt Tallinnassa ja kreisibailaukset Helsingin yössä kyllä tuntu. Päivä sujui leppoisasti kaupungilla pyöriessä. Käytiin parit kaupat läpi ja käytiin syömässä ihan tärkeen hyvät salaatit Santa Fé -texmex paikassa Aleksanterin kadulla. Nähtiin myös mun tätejä ja setiä sun muita siinä nopeeta. Illalla Sannilla oli omat bisnekset hoideltavana niin etin muuta seuraa eli Johannan, Hannan ja Lauran. Oli tosi kiva jubailla siinä muutamien juomalasillisten äärellä kaikkee hömppää. Alottelut vähän venähti ja oltiin keskustassa joskus varmaan yheltä. Ei keksitty mitään paikkaa mihin oltais menty niin mentiin sitten Baarikärpäseen. Meno ei ollu kuitenkaan mikään erikoinen ja alko väsyttää ihan törkeesti, niin päätettiin Johannan kanssa lähtee niille syömään nuudelia ja nukkumaan. Oli muuten todella hyvä päätös!
IMG_8151 IMG_8152 IMG_8179 IMG_8174
Sunnuntaina istuin metrossa jo klo 9:40, junailtiin Malmille ja sitten oltiinkin jo 12:22 Tikkurilasta lähtevässä junassa paluumatkalla kohti kotia. Sannilla oli töitä vielä siin iltapäivällä niin siks piti lähtee noin prkeleleleen aikasin. Meijän pitkä viikonloppu oli ihan tosi onnistunut kaikin puolin, tommosia piristyksiä kaivataan lisää. En todellakaan tiä kiinnostiko teitä kuulla tää näin tarkasti selvitettynä, mutta nytpä ainakin sitten itekin muistan vielä vuoden äästä, että mitäs siellä Helsingissä sillon viime kesänä oikein tapahtukaan. Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti